Ochrana osobních údajů

 

1. Shromažďování a využití osobních údajů

Vámi poskytnutá data shromažďujeme pouze pro vyřízení vaší objednávky a pro zkvalitnění našich služeb. Taxativní výčet shromažďovaných údajů naleznete v článku 9 obchodních podmínek.

S vašimi údaji nakládáme v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., zákon o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s našimi obchodními podmínkami. Údaje nikomu dalšímu neposkytujeme. Výjimku tvoří pouze externí dopravci, kterým informace předáváme v minimální míře za účelem doručení vaší zásilky (adresa a telefonní kontakt). Osobní údaje jsou zpracovávány na dobu neurčitou. Vy, jakožto kupující, máte právo na písemné odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů. Údaje můžete měnit a kontrolovat ve vaše uživatelském účtu nebo email na info@golden-beast.cz.

 

2. Zabezpečení osobních údajů

Uchováváme a chráníme data před neoprávněnými zásahy, zneužitím či zveřejněním. Vaše údaje jsou v bezpečí na počítačových serverech v kontrolovaném a chráněném prostředí, zajištěné nejmodernějším hardwarem a softwarovými systémy na ochranu dat.

 

3. Odkazy na externí stránky

Stránky www.golden-beast.cz mohou v zájmu návštěvníků obsahovat i řadu odkazů na jiné servery s užitečnými informacemi. Zásady ochrany soukromých údajů popsané zde však na jiných serverech nemusí platit. Máte-li zájem o informace o jejich způsobu sběru a distribuce údajů, kontaktujte přímo provozovatele konkrétních stránek. Osobně určitelné informace shromažďované na stránkách www.golden-beast.cz nejsou externím serverům předávány, není-li vám v okamžiku, kdy tyto informace poskytujete, sděleno jinak.

www.golden-beast.cz živnostníka MgA. Lenky Ellen Crhákové, adresou M. Chlajna 1287/5 37005, České Budějovice, IČ: 04084438, spisová značka: 330101 - Magistrát města Českých Budějovic, si vyhrazuje právo toto Prohlášení o ochraně osobních dat v případě potřeby aktualizovat či měnit. Jakékoli změny budou neprodleně oznámeny na této stránce.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.